Etterutdanningskurs i norsk og naturfag over hele landet

Det er fortsatt noen ledige plasser på etterutdanningskurs i naturfag og norsk – Nøkler til naturfag 5.-7. trinn. Kursene skal styrke både faglig innhold og didaktisk tilnærming i naturfagundervisningen, og er knyttet til hovedområdene forskerspiren og fenomener og stoffer. Grunnleggende ferdigheter er integrert i hele opplegget. 

Naturfagsenteret samarbeider med universitetenes skolelaboratorier, lærerutdanningsinstitusjoner og vitensentre om etterutdanningskurs i naturfag og norsk.
Kurset består av 3 kursdager over et semester. I tillegg kreves det egeninnsats mellom samlingene der et detaljert undervisningsopplegg knyttet til kompetansemål i kjemi, forskerspiren og norsk, skal gjennomføres i egen klasse. Vi anbefaler at det deltar minst to lærere fra samme skole.

Selve kurset er gratis, og går på undervisningsopplegg og faglig påfyll for lærere som underviser på mellomtrinnet. Kurset går over hele landet og enkelte plasser er det fortsatt mange ledige plasser. I Nord-Norge er det ledige plasser både i Alta og Tromsø Vi har utvidet påmeldingsfristen til 3. september.

Påmelding til kursene gjøres på skolelab.no

Kommentarer

  1. Siste frist for påmelding til kurset går ut i dag. Vi vil arrangere kurset i Øst-Finnmark til våren. Utlysning til dette kurset kommer rundt jul

    SvarSlett

Legg inn en kommentar