Offroad Finnmark

Alta kalles sykkelbyen og det har vært en satsing fra kommunen, næringslivet og frivillige på å tilrettelegge for sykling i Alta. Og folk sykler, både som transport, trening, trim og konkurranser. Det har blitt en oppblomstring av sykkelmiljø og sykkelinteresse her i Alta.



I fjor sommer hadde vi tre store sykkelløp i Alta. I begynnelsen av juli ble for første gang ble Onroad Finnmark arrangert. 444 km på landeveissykkel i Finnmark, løypa er Alta, Karasjok, Lakselv, Skaidi Alta. Les mer om Onroad Finnmark? I slutten av juli var den store styrkeprøven Offroad Finnmark, her er det terengsykling under tøffe forhold. Man kan velge mellom to lengder, 300 km eller 700 km gjennom fantastisk Finnmarksnatur. Les mer om Offroad Finnmark. Det avsluttet med det profesjonelle løpet Artic Race of Norway,som gikk for andre gang, og første gang i Finnmark. Her kan du lese mer om Artic Race of Norway

Nå er Sykkelsesongen i fullgang her i Nord. Vi gleder oss til Onn- og Offroad Finnmark i år. Det er mange venner og kolleger som skal sykle, så vi følger spent med både på oppkjøring og under løpene.  Dere skal få høre mer om løpene i sommer.


Kommentarer