Miljøuka 2015 Alta

Når sola skinner og termometeret viser tosifret, så er det vanskelig å konsentrere seg om å sitte i ro inne i klasserommet både for elever og lærere. Alle sammen lengter bare etter å komme ut, være i bevegelse og kjenne at sola varmer.

Her i Alta er vi så heldige at kommunen arrangerer miljøuka 5.-14. Juni, og i år arrangeres den for 25.  gang. Det er friluftsåret, og på starten av miljøuka var det Verdens miljødag.  Kommunen, lag og foreninger har ma noe aktiviteter som går på friluftsliv og miljø i løpet av uka, og mange av dem er rettet mot barn og unge både på dagtid og ettermiddag. Slik at skoler og barnehager kan delta  på dagen og familier på ettermiddagen.

Her er Programmet for Miljøuka 2015

Her er det mye å velge mellom; tre- og titoppers turene, friluftslivskonferanse, miljøstasjoner, opprydning, utprøving av friluftsaktiviteter som; fjellklatring, dykking, padling, senioraktiviteter, foredrag, aktiviteter for personer med fysiske begrensninger, familieaktiviteter og mange flere. Det skjer mye i Alta denne uka med fokus på miljø og friluftsaktiviteter.

Kommentarer